Search
Close this search box.

Provincie Zeeland en SWYCS slaan de handen weer ineen!

En daar zijn wij trots op! De provincie Zeeland werkt aan een sterke economie, een goed woon- en werkklimaat en kwaliteit van het landelijk gebied. SWYCS is trots om vanuit de hoofdstad van één van de mooiste provincies in Nederland haar bedrijf te laten ontplooien!

SWYCS en de provincie Zeeland hebben eerder elkaar al gevonden in een innovatief project die naadloos aansloot op de strategische agenda van de Zeeuwse sector Industrie en Maintenance. Hier heeft de provincie SWYCS financieel ondersteund met de ontwikkeling van de SWYCS Industrial IoT Gateway die onlangs is gelanceerd op de 25ste editie van de vakbeurs facilitair en gebouwbeheer, zie hier de onthulling in beeld! 

Nu gaat SWYCS de provincie helpen om grip te krijgen op de bezetting van ruimten binnen haar gebouwen en inzicht te verkrijgen in het binnenklimaat. Dit alles zal als opmaat dienen tot energiegebruik op basis van werkelijke bezetting. De kick-off meeting van het bezettingsgraadmonitoringssysteem van SWYCS is al een feit.

Met het bezettingsgraadmonitoringssysteem van SWYCS wordt misgrijpen op bezette vergaderruimten en/of werkplekken verleden tijd. Nooit eerder was het zo makkelijk om een ruimte of werkplek te reserveren en zien welke vrij is. Verder is het ook mogelijk om te zien of de gewenste werkplek beschikt over het juiste binnenklimaat. Wordt een gereserveerde ruimte onverhoopt niet gebruikt? Dan zal deze automatisch worden vrijgegeven zodat anderen de ruimte direct weer in gebruik kunnen nemen.

Niet alleen de bezetting, maar ook de benutting van ruimten worden gemonitord. Hierdoor komt een einde aan het gebruik van een grote ruimte die door slechts een paar personen wordt bezet, en worden deze ruimten beschikbaar gesteld voor grote groepen die willen vergaderen.  Ook hoeft er na sluitingstijd geen controle ronde meer worden uitgevoerd om openstaande ramen te sluiten. Het monitoringssysteem detecteert ramen die op inbraakgevoelige plekken openstaan en signaleert dit tijdig!

Dashboard

Met ons gebruiksvriendelijke dashboard wordt real-time gedetailleerde data verkregen voor het optimale inzicht in processen.

SWYCS App

Met de SWYCS App kunnen, eenvoudig en snel, storingen worden gemeld.

Beheerplatform

Met het beheerplatform kunnen sensoren en gateways eenvoudig worden beheerd en is een gebouw en haar installaties toekomstbestendig.

Scroll naar boven