Search
Close this search box.

Partners

Samen met onze verschillende partners passen wij onze oplossingen toe in allerlei sectoren. Van Nul op de Meter woningen tot hulp in de zorg voor ouderen met dementie. De oplossingen van SWYCS zijn voor iedere sector toe te passen en op maat gemaakt.

Stadlander

Stadlander is een woningcorporatie met zo’n 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Stadlander zorgt voor prettig wonen van haar huurders voor nu en in de toekomst. Voor aanvaardbare woonlasten, in duurzame wijken die schoon en veilig zijn. SWYCS verzorgt NoM monitoring voor Stadlander.

Hoppenbrouwers techniek

Hoppenbrouwers Techniek is ruim 100 jaar een betrouwbare partner op het gebied van installatietechniek. Duurzaamheid vormt een belangrijk speerpunt. Hoppenbrouwers Techniek adviseert en legt installaties aan waaronder bijvoorbeeld zonnepanelen en warmtepompen. Hoppenbrouwers installeert ook de NoM monitoringsoplossing van SWYCS voor haar klanten.

Daiwa house modular europe

Daiwa House Modular Europe smelten de expertises van Jan Snel en Daiwa House Group samen. Met ruim 60 jaar ervaring in de Benelux en 50 jaar op internationaal niveau is de Daiwa House Group een toonaangevende speler op het gebied van modulair en circulair bouwen met duurzame bouwoplossingen. SWYCS verzorgt NoM monitoring voor de Daiwa House Group.

Planon

Planon is een wereldwijd toonaangevend softwarebedrijf voor slim en duurzaam gebouwbeheer. Planon verbindt gebouwen, mensen en processen. Datasilo’s zijn verleden tijd, en de oplossingen zijn op elkaar afgestemd in één gedeeld informatieplatform. SWYCS is dé voorkeursleverancier op het gebied met haar sensorplatform en sensoroplossingen binnen de gebouwen van de klanten van Planon.

Vebego

Vebego is een rotsvast fundament voor haar klanten in de wereld van schoonmaak, groenvoorziening, facilitair management en zorg. SWYCS faciliteert Vebego met haar IoT-oplossingen en haar sensorplatform voor het optimaliseren van haar Smart Cleaning Concept.

Renewi

Renewi streeft ernaar het meest toonaangevende waste-to-product bedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor klanten, medewerkers en lokale gemeenschappen. Bij Renewi richten ze zich exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Voor de optimalisatie en duurzame inzameling van afval vertrouwt Renewi op de IoT-oplossingen van SWYCS.

Bouwgroep dijkstra draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma neemt de voortrekkersrol in om de bouw te vernieuwen en te verduurzamen. In de afgelopen jaren is Bouwgroep Dijkstra Draisma getransformeerd van aannemer naar aanbieder met producten en diensten voor de Total Cost of Ownership. Samen voorop naar de duurzame toekomst. SWYCS biedt verzorgt voor vele klanten van Bouwgroep Dijkstra Draisma de NoM (Nul op de meter) App.

MVGM

MVGM is een toonaangevende Europese vastgoedbeheerder en vastgoedspecialist met meer dan 1.500 werknemers in 41 kantoren in 9 landen. SWYCS verzorgt NoM (Nul op de meter) oplossingen voor MVGM.

Elektro service gemert

Elektro Service Gemert is een groeiend elektrotechnisch installatiebedrijf met kennis van o.a. elektrotechnische installaties, domotica, draadloze schakelsystemen, zonnepanelen en LED-verlichting. Elektro Service Gemert installeert de IoT-oplossingen van SWYCS voor energiemanagement-oplossingen bij haar klanten.

Propertyview

PropertyView is een professionele, landelijk opererende organisatie gespecialiseerd in management van kantoren, bedrijfsruimtes, winkels / winkelcentra, horecagelegenheden en maatschappelijk vastgoed. PropertyView gebruikt de IoT-oplossingen van SWYCS voor energiemanagement bij haar klanten.

Atalian

Atalian is een van de wereldleiders in facilitair management. Als onafhankelijk bedrijf gevestigd in 36 landen verspreid over 4 continenten, ondersteunt Atalian bedrijven en organisaties bij het uitbesteden van diensten voor gebouwen en haar gebruikers door op maat gemaakte oplossingen te bieden die waarde toevoegen.
Atalian is actief in de meest uiteenlopende activiteitensectoren en omgevingen met een wereldwijde en geïntegreerd aanbod van diensten die voldoen aan de hoogste eisen. Met de IoT-oplossingen van SWYCS wordt Atalian geholpen processen te optimaliseren.

Zeeuwse zorgschakels

Bij Zeeuwse Zorgschakels werken ruim 45 casemanagers dementie. Elke gemeente in Zeeland beschikt over tenminste één kleinschalig team casemanagers. Samen ondersteunen zij circa 2300 mensen met dementie en hun mantelzorgers zodat mensen langer, verantwoord thuis kunnen blijven wonen. De IoT-oplossingen van SWYCS worden als hulpmiddel om dit doel te bereiken ingezet.

Vaillant

Vaillant is Europa's bekendste verwarmingsmerk en populair tot ver buiten Europa. Met meer dan 15.000 werknemers, ontwikkelt en produceert Vaillant zijn producten op 14 locaties in acht landen. De slimme warmtepompen van Vaillant worden via het SWYCS platform beschikbaar voor monitoring en aansturing.

Ook partner worden?

Samen sta je sterker! Wij werken samen met verschillende organisaties. 

Nieuwsgierig naar de samenwerkingsmogelijkheden?

Project
Studenten aan de Radboud
Universiteit
klaagden over een
tekort aan ruimte, terwijl er meer
dan voldoende studie- en
werkplekken
zijn ingericht.

Project
Medewerkers van Parnassia
hadden steeds minder
zicht op de beschikbaarheid
van spreekkamers.


Project
Hoppenbrouwers en SWYCS
werken samen voor realisatie
van monitoring en rapportages
voor nul-op-de-meter woningen.

Project
Langer verantwoord thuis
wonen
met dementie?
Dat was de vraag van
Samen Beslissen Zeeland.

Project
Studenten aan de Radboud
Universiteit
klaagden over een
tekort aan ruimte, terwijl er meer
dan voldoende studie- en
werkplekken
zijn ingericht.

Project
Medewerkers van Parnassia
hadden steeds minder
zicht op de beschikbaarheid
van spreekkamers.


Project
Hoppenbrouwers en SWYCS
werken samen voor realisatie
van monitoring en rapportages
voor nul-op-de-meter woningen.

Project
Langer verantwoord thuis
wonen
met dementie?
Dat was de vraag van
Samen Beslissen Zeeland.

Project
Studenten aan de Radboud Universiteit klaagden over een tekort aan ruimte, terwijl er meer dan voldoende studie- en werkplekken zijn ingericht.

Project
Medewerkers van Parnassia hadden steeds minder zicht op de beschikbaarheid van spreekkamers.

Project
Hoppenbrouwers en SWYCS werken samen voor realisatie van monitoring en rapportages voor nul-op-de-meter woningen.

Project
Langer verantwoord thuis
wonen
met dementie?
Dat was de vraag van
Samen Beslissen Zeeland.

Scroll naar boven