Zoek
Sluit dit zoekvak.

JAIN challenge 2023 gewonnen!

Vorige week werd de Nederlandse JAIN Challenge georganiseerd. De JAIN Foundation zet zich in voor het vinden van innovatieve oplossingen voor het ondersteunen, bevorderen het verlengen van gelukkig thuis wonen voor mensen met dementie en hun naasten.

Uit 22 ingestuurde inschrijvingen werd Samen Beslissen als winnaar uitgeroepen in de categorie ‘prototype’! Samen Beslissen Zeeland richt zich op het verzorgen van mensen met dementie en richt zich sterk op het goede gesprek aan te gaan met mensen met dementie en hun omgeving in combinatie met het verzamelen van data met behulp van sensoren en het acteren daarop. Om deze data te bemachtigen heeft SWYCS de Leefstijlmonitor ontwikkeld.

Met de Leefstijlmonitor kunnen patronen van mensen met dementie worden bijgehouden en gemonitord. Door het gebruik van verschillende sensoren en een tablet met speciaal dashboard kan worden bijgehouden wat het leefpatroon is en of er van afgeweken wordt. Hierdoor kan er sneller het goede gesprek aangegaan worden wanneer er een afwijking is en weten naasten en zorgprofessionals hoe het gaat.

Wil je meer weten over de leefstijl monitor? Neem contact met ons op!

Dashboard

Met ons gebruiksvriendelijke dashboard wordt real-time gedetailleerde data verkregen voor het optimale inzicht in processen.

SWYCS App

Met de SWYCS App kunnen, eenvoudig en snel, storingen worden gemeld.

Beheerplatform

Met het beheerplatform kunnen sensoren en gateways eenvoudig worden beheerd en is een gebouw en haar installaties toekomstbestendig.

Scroll naar boven