SWYCS is ODA-gecertificeerd

Een ODA (Onafhankelijke Diensten Aanbieder) kan iedere slimme meter in Nederland uitlezen wanneer ze door de eigenaar hiervoor toestemming heeft ontvangen. 

Gezien inzicht in energieverbruik privacy gevoelig is ben je niet zomaar ODA. EDSN (Energie Data Services Nederland) bewaakt dit proces en heeft SWYCS gecertificeerd als organisatie die het uitlezen van slimme meters op een goede, betrouwbare en veilige manier doet.

ODA PLUS

Het uitlezen van de slimme meter is nu onderdeel geworden van het SWYCS IoT platform. Hierdoor kan ook de slimme meter data worden gebruik als input voor uw slim kantoor of gebouw.

Daar waar een standaard ODA slechts inzicht geeft in energieverbruik kan SWYCS deze data ook gebruiken om bijvoorbeeld apparatuur in of uit te schakelen!

Dashboard

Met ons gebruiksvriendelijke dashboard wordt real-time gedetailleerde data verkregen voor het optimale inzicht in processen.

SWYCS App

Met de SWYCS App kunnen, eenvoudig en snel, storingen worden gemeld.

Beheerplatform

Met het beheerplatform kunnen sensoren en gateways eenvoudig worden beheerd en is een gebouw en haar installaties toekomstbestendig.

Scroll naar boven