Search
Close this search box.

Naadloze integratie bij de gemeente Assen

Bedrijven en organisaties gebruiken vaak veel verschillende softwarepakketten. In veel van deze gevallen worden deze pakketten op een niet generieke wijze aan elkaar gekoppeld. Het resultaat: data die dubbel wordt opgeslagen, missende informatie in agenda’s en meer. Deze manier van koppelen is inefficiënt, slecht te onderhouden en onderlinge correlatie zijn hierdoor vaak onduidelijk. Deze zogeheten spaghetti infrastructuur zorgt ervoor dat data en informatievoorziening inconsistent is. 

Bij reserveringen komt dit probleem vaak boven water. Denk hierbij aan dubbele boekingen, missende aanvullende informatie in agenda’s, wijzigingen in een bestaande reservering die niet wordt doorgevoerd, niet synchrone roompanels en meer.

SWYCS heeft hiervoor de perfecte oplossing met haar generieke reservingsmodule. Deze werkt autonoom als basisbronsysteem waaraan, op generieke wijze, verschillende planningssoftware kan worden geactiveerd. Door een naadloze bi-directionele integratie met software van derden, zoals Topdesk, Outlook/Office 365, Planon, Facilitor en meer, is de data altijd en overal gelijk en up-to-date terwijl de werkwijze voor medewerkers gelijk blijft!

Met trots kunnen wij melden dat gemeente Assen ook voor deze oplossing heeft gekozen.

Dashboard

Met ons gebruiksvriendelijke dashboard wordt real-time gedetailleerde data verkregen voor het optimale inzicht in processen.

SWYCS App

Met de SWYCS App kunnen, eenvoudig en snel, storingen worden gemeld.

Beheerplatform

Met het beheerplatform kunnen sensoren en gateways eenvoudig worden beheerd en is een gebouw en haar installaties toekomstbestendig.

Scroll naar boven