Search
Close this search box.

Aanbesteding binnen gehaald bij de Wageningen universiteit

WUR kiest voor de generieke en modulaire oplossing van SWYCS voor bezettingsgraad monitoring inclusief reservering en no-show preventie voor haar onderwijsgebouwen en onderwijsruimten.

Het doel van dit project is het implementeren en onderhouden van een bezettingsgraadmeter monitoringssysteem om de bezettingsgraad te monitoren voor de onderwijsgebouwen en onderwijsruimten plus de vergaderzalen in de gebouwen van de WUR

Hiertoe zal de SWYCS IoT infrastructuur, het -platform en de -software worden geïmplementeerd. Het geheel is een generieke en modulaire oplossing zonder maatwerk toepassing.

Aan de IoT infrastructuur zal de bestaande WiFi omgeving worden gekoppeld voor driehoeksmeting plus bestaande en nieuw te leveren sensoren t.b.v. monitoring en no show preventie

Dashboard

Met ons gebruiksvriendelijke dashboard wordt real-time gedetailleerde data verkregen voor het optimale inzicht in processen.

SWYCS App

Met de SWYCS App kunnen, eenvoudig en snel, storingen worden gemeld.

Beheerplatform

Met het beheerplatform kunnen sensoren en gateways eenvoudig worden beheerd en is een gebouw en haar installaties toekomstbestendig.

Scroll naar boven