Data ontsluiting

Met SWYCS heeft u realtime inzicht in data en kunnen analyses worden gemaakt. Van informatie van gebouw gebonden installaties tot inzicht in de gezondheidstoestand van cliënten.

Meten is weten. Met SWYCS heeft u altijd realtime inzicht in de data die de verschillende sensoren verstrekken. Met deze beschikbare data kunnen allerlei analyses, benchmarks en rapportages worden gemaakt. Zo kan je persoonlijke BMI worden vergeleken met die van andere personen uit dezelfde leeftijdscategorie waardoor persoonlijke adviezen ontstaan. Ook kan worden gekeken naar prestaties van verwarming of koelinstallaties rekening houdend met de toestand van het weer, of presenteren rapporten u informatie en nieuwe inzichten door data uit verschillende bronnen te combineren die u eerder niet had en ook nooit hadden kunnen verwerven.

 

BI koppeling

Doordat het SWYCS Internet of Things platform eenvoudig koppelingen maakt via API zijn er tal van mogelijkheden om data ter verrijken en er intelligente dingen mee te doen. Zo kan er bijvoorbeeld gekoppeld worden met business intelligent (BI) systemen zodat verworven data wordt omgezet tot kennis binnen de handelsactiviteit wat leidt tot adequate actie.

Meer weten over de mogelijkheden van SWYCS?

Maak een afspraak en get connected