SWYCS IoT oplossingen

Met de Internet of Things-oplossingen van SWYCS krijgt u grip op alle processen binnen uw organisatie. Alles is connected. Daardoor heeft u niet alleen inzicht in zaken als energieverbruik en de flow in uw waterleidingen, maar kunt u dit ook managen om efficiënter te werken. Dat geldt niet alleen voor bedrijven; ook zorgorganisaties kunnen onze oplossingen gebruiken om patiënten en cliënten beter te monitoren en de zelfredzaamheid te bevorderen. Hieronder leest u op welke gebieden onze Internet of Things-oplossingen uw organisatie kunnen helpen.

Wilt u weten hoe de oplossingen van SWYCS ook uw organisatie kunnen helpen om meer inzicht in én grip op processen te krijgen? Maak dan snel een afspraak. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden van SWYCS?

Maak een afspraak en get connected

 • Legionellabeheersing

  Met SWYCS monitor je per tappunt of er tijdig en genoeg water door de leiding is gegaan, en de temperatuur van het water om legionella bacterie vorming te voorkomen!

 • Energiemanagement

  Uw klanten meer inzicht in hun energieverbruik geven én uw omzet verhogen?

  Automatisch schakelen van installaties op basis van actuele energietarieven?

 • Climate control

  De temperatuur goed regelen is een uitdaging. SWYCS zorgt voor ruimte gestuurd verwarmen of koelen met behoud van de bestaande installatie!

 • Verlichtingsbeheer

  Energieverspilling door verlichting die brandt, terwijl er (bijna) niemand meer in het pand aanwezig is. Met SWYCS is dit verleden tijd!

 • Val- en zwerfdetectie

  Dat cliënten vallen is een feit, maar met de Valdetectie van SWYCS weet u direct dat het gebeurt en waar de cliënt zicht bevindt!

 • Toegangscontrole

  Logistiek gedoe met sleutelbossen, discussies wie waar wanneer was en of dat wel mocht is allemaal voorbij met de toegangscontrole van SWYCS.

 • Zelfredzaamheid

  Onnodige bezoeken aan de huisarts, onnodige kosten door onnodig ziekenhuisbezoek, nooit meer in het ongewisse over de gezondheidstoestand van uw cliënt, direct en generiek inzicht in de medische status van uw cliënten? Met de SWYCS connected health oplossingen is dit binnen uw handbereik!

 • Data ontsluiting

  Met SWYCS heeft u realtime inzicht in data en kunnen analyses worden gemaakt. Van informatie van gebouw gebonden installaties tot inzicht in de gezondheidstoestand van cliënten.

 • Technisch beheer

  Technische beheer van installaties is een arbeidsintensief proces op locatie. Met SWYCS gaat dit voortaan op afstand en grotendeels geautomatiseerd!