Inzicht en uitbreidingsmogelijkheden

Zienn

Zienn, een organisatie die op diverse locaties in Noord-Nederland sociale opvang en ondersteuning verzorgt, wilde graag besparen op energie. Ook bemerkten zijn een verschil in energieverbruik tussen de verschillende locaties onderling. Daarom wilden zij graag meer inzicht in waar, wanneer en hoe er energie werd verbruikt op de diverse locaties.

Inzicht en uitbreidingsmogelijkheden

De oplossing

SWYCS heeft op iedere locatie van Zienn het verbruik realtime inzichtelijk gemaakt. De locatiemanagers kunnen inloggen op het portaal en het energieverbruik van de eigen locatie bekijken – én vergelijken met de andere locaties. Om verstandig energiegebruik ook onder de overige medewerkers en cliënten onder de aandacht te brengen, wordt hier op schermen in de hal van de locaties over gecommuniceerd.
 

" Ik ben zeer tevreden met SWYCS en kan het iedereen aanbevelen die zijn energieverbruik en -opwekking real-time inzichtelijk wil krijgen en wil besparen op energieverbruik en -kosten. "
 

Het resultaat

Dankzij de Internet of Things-infrastructuur van SWYCS bespaart Zienn inmiddels op de energiekosten, omdat iedere gebruiker van de panden zich inmiddels bewuster is van het energieverbruik en de manieren waarop dat beperkt kan worden. Een ander groot voordeel is dat Zienn, indien gewenst, op de al geïmplementeerde Internet of Things-infrastructuur heel eenvoudig kan uitbreiden met bijvoorbeeld val- en dwaaldetectie, legionellabestrijding door realtime monitoring, slimme aansturing van verlichting voor betere concentratie of het slim aansturen van verwarming en koeling. Het rendement dat één investering zo op lange termijn kan opbrengen, is groot.

Meer weten over de mogelijkheden van SWYCS?

Maak een afspraak en get connected

Meer weten over dit project?

Maak een afspraak en get connected

Daarom SWYCS

 

  • Presentatieschermen zorgen voor bewustwording van energieverbruik
  • Management tool en raportages energieverbruik
  • Gedetaileerd inzicht in energieverbruik meerdere locaties
  • Uitbreidtbaar naar Connected Health en val- en zwerfdetectie