Internet of Things portaal

Het gebruiksvriendelijke portaal van SWYCS brengt alle data via het SWYCS Internet of Things-platform op een overzichtelijke wijze bij elkaar. U kunt het portal op elk gewenst moment, waar ook ter wereld betreden via uw PC of laptop, maar ook met de handige apps voor Android en iOS kunt u inloggen op uw persoonlijke SWYCS-omgeving. Op uw dashboard ziet u een overzicht van de gekoppelde installaties en apparaten in betreffende locaties. Vervolgens kunt u real-time de prestaties zien en de apparaten en installaties bedienen.

Real-time grafische weergave


Gemakkelijk autoriseren

In het portaal kunt u gebruikers toevoegen of weer weghalen. De beheerder bepaalt zelf wie welke autorisaties krijgt. Dat kan variëren van een huurder die alleen het verbruik in zijn of haar eigen appartement kan zien, tot een technicus die alle mogelijke apparaten in het pand kan bedienen. Zo kunnen veel verschillende gebruikers profiteren van het inzicht en het gebruiksgemak dat SWYCS biedt.
 

Monitoring

In het portaal is het mogelijk om op allerlei wijzen een presentatie op te bouwen van de beschikbare gemeten waarden. Met het drag and drop systeem in de demopage builder is er in een handomdraai een presentatiescherm gerealiseerd. Deze pagina is eenvoudig te delen zelfs met personen die geen toegang hebben tot het SWYCS portaal.


Eenvoudig beheer

Regels
Iedere gemachtigde gebruiker kan eenvoudig relaties leggen tussen meetdata en acties. Eén of meerdere meetwaarden kunnen voor één of meerdere geautomatiseerde acties zorgen. Wordt er bijvoorbeeld een bepaalde luchtvochtigheid of temperatuur gemeten of een combinatie van beide dan wordt er een Heather ingeschakeld, of bij connected health toepassing kan het ook zo zijn dat bij een afwijkend hartritme de huisarts automatisch wordt gealarmeerd.

If then else regels kunnen door gebruikers eenvoudig worden aangemaakt


Tijdschema’s
Doormiddel van het invullen van tijdschema’s kan een gebouwbeheerder eenvoudig activiteiten plannen of aanpassen. Zo kan voorgeprogrammeerd worden wanneer een bepaalde ruimte warm dient te zijn of wanneer de koffiemachine gereed dient te zijn voor gebruik.


 

Rapportage

Met de rapportage tool binnen het SWYCS portaal kunnen rapporten eenvoudig zelf worden samengesteld of kunnen rapporten periodiek automatisch worden gegenereerd.

Vraag een gratis demo aan