Bouwstenen

Het SWYCS-platform is een verzameling essentiële bouwstenen waarmee u apparatuur en installaties slim of nog slimmer maakt en met elkaar laat communiceren. Een ontwikkelaars-kit met daarin hardware (de SWYCS IoT-gateway, sensoren en actoren) en software (SWYCS IoT platformconnectie) zorgt ervoor dat u als ontwikkelaar snel, eenvoudig en professioneel aan de slag kunt met Internet of Things voor uzelf of uw klanten.

Hieronder ziet u de verschillende oplossingen en diensten die via SWYCS binnen handbereik komen. Intergratie van IoT apparatuur zijn middels de SWYCS API eenvoudig in uw eigen software geintegreerd. U bouwt dus in no time een eigen IoT oplossing zonder jarenlange ontwikkeling, dat hebben wij reeds voor u gedaan. De communicatie tussen IoT-apparaten en uw applicaties is gebaseerd op de verbinding van het SWYCS IoT platform, de geintegreerde cloud-gebaseerde diensten in combinatie met de SWYCS IoT-gateway die aan te spreken zijn via de SWYCS API. Omdat SWYCS de wereldwijde standaarden op het gebied van IoT protocollen ondersteunt, bent u optimaal flexibel in de oplossing die u bouwt.

Contact

Get connected! De Developer Starter Kit van SWYCS biedt u een voordelige en eenvoudige manier om Internet of Things in uw eigen aplicatie te implementeren. In deze handige, compacte kit zit alles wat u nodig heeft. Wilt u de kit bestellen? Vul dan het formulier in.

Meer informatie over onze Development-Kit?

SWYCS Connected Product Management