Het consortium SWYCS, SVRZ en Vilans heeft demonstratie project Zeeuws initiatief Zorg (ZiZO) succesvol afgerond.

Provincie Zeeland ondersteunde dit project met haar subsidie 'Zeeland in stroomversnelling'

In 2040 wonen er in Zeeland bijna twee keer zoveel 75+’ers als nu. Door de vergrijzing wordt de financiële druk in de verpleging, verzorging en thuiszorg (VV&T) voor ouderen in de nabije toekomst steeds groter. Ouderen zullen langer zelfstandig moeten blijven en langer thuis blijven wonen. Om het dreigend te kort aan mantelzorgers, vrijwilligers en professionals in de zorg is er binnen dit project een leefstijl monitor ontwikkeld met inzet van deze slimme monitoringstechniek het gedrag en gezondheid van de ouderen in de gaten houdt en een mantelzorgers, vrijwilligers en/of zorg professional waarschuwt als er afwijkend gedrag bij een bewoner, dan wel als er een noodsituatie optreedt.

 

 

Ook interessant voor u

  • UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    Universiteit van Amsterdam kiest voor de oplossing van de samenwerking tussen Planon en SWYCS. De bezettingsgraadmonitoring en reserveringen van vergaderruimten zal via deze oplossing verlopen.

  • HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL kiest voor SWYCS voor het realiseren van een monitoringsyssysteem voor (stilte) studentwerkplekken en lesruimten. De oplossing zal ook worden gebruikt om werkplekken te reserveren. Voor beide locaties wordt het bezetting- en benuttingsysteem gerealiseerd. Een kiosk bij binnenkomst van het gebouw zal studenten direct inzicht geven in beschikbare of bezette ruimten. Via de kiosk zal ook gereserveerd kunnen worden.