WUR kiest voor de generieke en modulaire oplossing van SWYCS voor bezettingsgraad monitoring inclusief reservering en no-show preventie voor haar onderwijsgebouwen en onderwijsruimten.

Het doel van dit project is het implementeren en onderhouden van een bezettingsgraadmeter monitoringssysteem om de bezettingsgraad te monitoren voor de onderwijsgebouwen en onderwijsruimten plus de vergaderzalen in de gebouwen van de WUR

Hiertoe zal de SWYCS IoT infrastructuur, het -platform en de -software worden geïmplementeerd. Het geheel is een generieke en modulaire oplossing zonder maatwerk toepassing.

Aan de IoT infrastructuur zal de bestaande WiFi omgeving worden gekoppeld voor driehoeksmeting plus bestaande en nieuw tye leveren sensoren t.b.v. monitoring van studieplekken t.b.v. no show preventie

Ook interessant voor u

 • ZiZO, een succesvol demonstratieproject

  ZiZO, een succesvol demonstratieproject

  Het consortium SWYCS, SVRZ en Vilans heeft demonstratie project Zeeuws initiatief Zorg (ZiZO) succesvol afgerond.

  Provincie Zeeland ondersteunde dit project met haar subsidie 'Zeeland in stroomversnelling'

 • UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

  UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

  Universiteit van Amsterdam kiest voor de oplossing van de samenwerking tussen Planon en SWYCS. De bezettingsgraadmonitoring en reserveringen van vergaderruimten zal via deze oplossing verlopen.

 • HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

  HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

  HVHL kiest voor SWYCS voor het realiseren van een monitoringsyssysteem voor (stilte) studentwerkplekken en lesruimten. De oplossing zal ook worden gebruikt om werkplekken te reserveren. Voor beide locaties wordt het bezetting- en benuttingsysteem gerealiseerd. Een kiosk bij binnenkomst van het gebouw zal studenten direct inzicht geven in beschikbare of bezette ruimten. Via de kiosk zal ook gereserveerd kunnen worden.