SWYCS is door EDSN gecertificeerd als Onafhankelijke Diensten Aanbieder.

Een ODA kan iedere slimme meter in Nederland uitlezen wanneer ze door de eigenaar hiervoor toestemming heeft ontvangen. 

Gezien inzicht in energieverbruik privacy gevoelig is ben je niet zomaar ODA. EDSN bewaakt dit proces en heeft SWYCS gecertificeerd als organistatie die het uitlezen van slimme meters op een goede, betrouwbare en veilige manier doet.

 

ODA PLUS

Het uitlezen van de slimme meter is nu onderdeel geworden van het SWYCS IoT platform. Hierdoor kan ook de slimme meter data worden gebruik als input voor uw slim kantoor of gebouw.

Daar waar een standaard ODA slechts inzicht geeft in energieverbruik kan SWYCS deze data ook gebruiken om bijvoorbeeld apparatuur in of uit te schakelen!

 

 

Ook interessant voor u

  • UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    Universiteit van Amsterdam kiest voor de oplossing van de samenwerking tussen Planon en SWYCS. De bezettingsgraadmonitoring en reserveringen van vergaderruimten zal via deze oplossing verlopen.

  • HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL kiest voor SWYCS voor het realiseren van een monitoringsyssysteem voor (stilte) studentwerkplekken en lesruimten. De oplossing zal ook worden gebruikt om werkplekken te reserveren. Voor beide locaties wordt het bezetting- en benuttingsysteem gerealiseerd. Een kiosk bij binnenkomst van het gebouw zal studenten direct inzicht geven in beschikbare of bezette ruimten. Via de kiosk zal ook gereserveerd kunnen worden.