VDAB kiest voor SWYCS voor een sensorsysteem voor het monitoren van ruimten en werkplekken 

Binnen dit project wordt voor bepaalde ruimten bezetting gemonitord en voor andere ruimten benutting. Bij monitoring van benutting van ruimten wordt inzicht verkregen in de bezettingsgraad van gebouwen. Deze informatie wordt door het management gebruikt om inzicht te krijgen in de efficientie van gebouw gebruik. Deze informatie is een leidraad om ruimten anders in te delen of gebouwen aan te kopen of juist af te stoten.

Ook interessant voor u

  • UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    UvA kiest voor de IoT oplossingen van SWYCS

    Universiteit van Amsterdam kiest voor de oplossing van de samenwerking tussen Planon en SWYCS. De bezettingsgraadmonitoring en reserveringen van vergaderruimten zal via deze oplossing verlopen.

  • HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL selecteert SWYCS tijdens aanbestedingsprocedure

    HVHL kiest voor SWYCS voor het realiseren van een monitoringsyssysteem voor (stilte) studentwerkplekken en lesruimten. De oplossing zal ook worden gebruikt om werkplekken te reserveren. Voor beide locaties wordt het bezetting- en benuttingsysteem gerealiseerd. Een kiosk bij binnenkomst van het gebouw zal studenten direct inzicht geven in beschikbare of bezette ruimten. Via de kiosk zal ook gereserveerd kunnen worden.